Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Λίγες μάσκες ομορφιάς με υλικά που έχουμε στο σπίτι


Peeling προσώπου με ζάχαρη  & ελαιόλαδο και το καθημερινό σας σαπούνι

Αναμιγνύεται 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο με ζάχαρη προσθέτωντας το σαπούνι για το πρόσωπο (όχι πλάκα σαπούνι, gel κρεμμώδες ότι έχετε) . Έπειτα με το μείγμα αυτό τρίβετε το πιγούνι, τα μάγουλα, τη μύτη και το μέτωπο για να καθαρίσουν οι πόροι και τα μαύρα στίγματα τέλος ξεπλένετε με χλιαρό νερό.

Μάσκα προσώπου Σύσφιξης με αυγό

Χτυπάτε ελαφρά δύο ασπράδια αυγών και στη συνέχεια τα  απλώνετε στο πρόσωπο σας(όχι στη περιοχή των ματιών).Αφήνετε να δράσει για 10-15 λεπτά μέχρι να αρχίσει να σας τραβάει και μετά ξεβγάζετε με χλιαρό νερό που σιγά σιγά θα γίνεται κρύο.

Μάσκα μαλλιών  με ελαιόλαδο  

Το ελαιόλαδο είναι ένα από τα μαγικά αγαθά που μας δίνει η φύση. Πολλές εταιρείες το χρησιμοποιούν ως βασικό συστατικό τους γιατί το λάδι της ελαίας έχει τονωτική και θεραπευτική δράση. Έτσι είναι η μάσκα που σας προτείνω ανεπιφύλακτα!! Χρησιμοποιείται ένα πινέλο ή βαμβάκι και απλώνετε το λάδι στο δέρμα και σε όλο το μήκος των μαλλιών σας. Τα τυλίγετε με μια ζεστή πετσέτα την αφήνετε τουλάχιστον 30 λεπτά (όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο) και πλένετε τα μαλλιά σας κανονικά.

Μάσκα προσώπου βαθιάς ενυδάτωσης ( Η αγαπημένη μου)

Σε ένα μπωλάκι βάζετε έναν κρόκο αυγού, μισή μπανάνα λιωμένη, 1κ.γ πράσινο άργιλο, ½ κ.γ γιαούρτι και 1 κ.γ. μέλι. Το απλώνετε σε καθαρό πρόσωπο και το αφήνετε για 15-20 λεπτά. Ξεπλένετε με χλιαρό νερό και τελειώνετε ενυδατώνοντας με την κρέμα. Είναι πολύ καλή μάσκα  και προσωπικά την κάνω και στα μαλλιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου