Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

1st Polydrosos Bike Event Movie

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος αγώνας κατάβασης ποδηλάτου βουνού (mountain bike downhill)! Ελπίζω να συνεχιστεί και να γίνει θεσμός και να έρχεται κόσμος στα χωριά μας να απολαμβάνει τις φυσικές ομορφιές και τις δραστηριότητες που προσφέρει.Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κανονικά με κάποιες αλλαγές στη διαδρομή, αφού ήταν αδύνατο τα οχήματα μεταφοράς αθλητών και ποδηλάτων να φτάσουν στην κανονική αφετηρία του αγώνα λόγω χιονιού.

Έτσι τα δοκιμαστικά και προκριματικά του Σαββάτου πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρη τη διαδρομή, αλλά την Κυριακή δόθηκε εκκίνηση τέσσερα χιλιόμετρα περίπου πιο χαμηλά.

Πρώτος στον προκριματικό ήταν το φαβορί και περσινός νικητής του ίδιου αγώνα, ο Τακίδης Στάνισλαβ. Ο Μπάμπης Χαιδεμενάκης όμως για άλλη μία φορά ήρθε από την Κρήτη και έκανε αυτό που πολύ καλά ξέρει να κάνει, δηλαδή να ανεβαίνει στο βάθρο, και κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να βρεθεί στο πρώτο σκαλί.

Δείτε και το σχετικό βίντεο στο youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=pA8DQ87b7SI&feature=share


πηγή http://www.downhill.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=599:parnassos-bike-event-apotelesmata&catid=75:apotelesmata-agwnwn&Itemid=145

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου